Om Merkur VVS​

Merkur VVS ApS er autoriseret indenfor VVS og kloak og har eksisteret siden år 2000. MerkurVVS er en virksomhed med mange års erfaring indenfor fagene. Vi løser opgaver i private hjem og på arbejdspladser.

Merkur VVS udfører alt indenfor entreprenør arbejder. Alt fra gravearbejde til anlægsarbejder. Vi lægger vægt på godt solidt håndværk og bruger derfor kun anerkendte og godkendte produkter.

Vi tilbyder også totalløsninger ved f.eks. anlæg og byggeri. 

Vi er medlem af Tekniq, installatørernes organisation, hvilket giver kunden en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde som udføres. De har etableret Dansk VVS Garanti, der er garantiordning for VVS arbejder​​

Har du spørgsmål?​

Indhent et uforpligtende tilbud på VVS-ydelser eller kloakservice - kontakt os i dag!

Tre grunde til at vælge Merkur VVS

Autoriseret kloakmester

​Merkur VVS ApS er autoriseret inden for VVS og kloak og har eksisteret siden år 2000. Merkur VVS er en virksomhed med mange års erfaring indenfor fagene. Vi løser opgaver i private hjem og på arbejdspladser.

Totalløsninger inden for VVS og kloak

Vi tilbyder også totalløsninger ved f.eks. anlæg og byggeri. Kunden behøver ikke bekymre sig om kontakt til forskellige håndværkere og faggrupper.

​Landsdækkende garanti
​på VVS-arbejde

​Som medlem af TEKNIQ får du en betryggende sikkerhed og garanti for det VVS-arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, som dækker udgifter op til kr. 150.000 kr.​

Professionel VVS-installatør

Merkur VVS tilbyder en bred vifte af VVS-opgaver og totalentrepriser hertil. Vi sørger for en grundig rådgivning hele vejen. Fra planlægningen af arbejdsgange til valget af materialer. Kontakt os i dag og hør meget mere.

Merkur VVS ApS   •   Salbjergvej 13, 4622 Havdrup   •   CVR: 25162994

Ring for et godt tilbud: 46 13 46 96   •   E-mail: merkurvvs@merkurvvs.dk

​Copyright © Merkur VVS - 2022