Kloakmester udfører alt inden for kloakarbejde

Fra etablering af omfangsdræn til montering af højvandslukker

Skal du bruge en dygtig kloakmester til for eksempel etablering af et omfangsdræn eller monteringen af et højvandslukker? 

Hos Merkur VVS i Havdrup udfører vi alle former for kloakservice til erhverv og private. Det kan for eksempel være i områderne omkring Roskilde, Greve og Havdrup.

Certificeret og autoriseret kloakmester

Vi er certificeret og autoriseret kloakmester, og vi har således brede kompetencer inden for vores fag. 

Det betyder, at vi blandt andet kan udføre følgende opgaver, og vi gør det til konkurrencedygtige priser:

  • ​Afvanding fra udestuer og carporte
  • ​Opsætning af omfangsdræn og faskiner
  • ​Opgravning og nedlægning af ny kloak, kloakrør og dræn
  • ​Indvendigt kloakarbejde og montering af højvandslukker til skybrudssikring
  • ​TV-inspektion af kloak
  • ​Andre former for kloakarbejde

Få varetaget din totalentreprise fra start til slut

Vores kloakfirma har udført kloakarbejde siden 2010. Vi udfører også totalentreprise på området, så vi står for projektet fra start til slut. På den måde slipper du for at have flere forskellige kontaktpersoner undervejs i forløbet. Vi tilbyder totalentreprise til en ganske fordelagtig pris.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vores kloakmester kan hjælpe dig, så kontakt os endelig. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen, så du på forhånd ved, hvor meget din opgave vil komme til at koste.

Det gælder, uanset om du skal have nedgravet et omfangsdræn rundt om din bolig, eller om du har brug for en inspektion af dine kloakrør og afløbsledninger.

Vi varetager både små som store opgaver for privatpersoner og erhvervskunder – herunder også totalentrepriser i forbindelse med større kloakopgaver.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 46 13 46 96, eller du kan skrive til vores e-mail merkurvvs@merkurvvs.dk, så vender vi straks tilbage med en besvarelse på din henvendelse. Vi glæder os til at høre fra dig!​

Har du spørgsmål?​

Indhent et uforpligtende tilbud på VVS-ydelser eller kloakservice - kontakt os i dag!

Tre grunde til at vælge Merkur VVS

Autoriseret kloakmester

​Merkur VVS ApS er autoriseret inden for VVS og kloak og har eksisteret siden år 2000. Merkur VVS er en virksomhed med mange års erfaring indenfor fagene. Vi løser opgaver i private hjem og på arbejdspladser.

Totalløsninger inden for VVS og kloak

Vi tilbyder også totalløsninger ved f.eks. anlæg og byggeri. Kunden behøver ikke bekymre sig om kontakt til forskellige håndværkere og faggrupper.

​Landsdækkende garanti
​på VVS-arbejde

​Som medlem af TEKNIQ får du en betryggende sikkerhed og garanti for det VVS-arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, som dækker udgifter op til kr. 150.000 kr.​

Professionel VVS-installatør

Merkur VVS tilbyder en bred vifte af VVS-opgaver og totalentrepriser hertil. Vi sørger for en grundig rådgivning hele vejen. Fra planlægningen af arbejdsgange til valget af materialer. Kontakt os i dag og hør meget mere.

Merkur VVS ApS   •   Salbjergvej 13, 4622 Havdrup   •   CVR: 25162994

Ring for et godt tilbud: 46 13 46 96   •   E-mail: merkurvvs@merkurvvs.dk

​Copyright © Merkur VVS - 2022