Kloakmester udfører TV inspektion og kloakarbejde

Skal du bruge en dygtig kloakmester? Hos Merkur VVS i Havdrup tilbyder vi blandt andet TV inspektion og forebyggende kloakservice til erhverv og private i områderne omkring Roskilde, Køge og Greve.

TV inspektion og andre opgaver

Vi er certificeret kloakmester, og vi udfører blandt andet følgende opgaver til konkurrencedygtige priser:

  • Afvanding fra udestuer og carporte
  • Opsætning af omfangsdræn og faskiner
  • Opgravning og nedlægning af ny kloak, kloakrør og dræn
  • Indvendig kloak/højvandslukker til skybrudssikring
  • TV-inspektion
  • Andre former for kloakservice og kloakarbejde.​

Vores kloakfirma har udført kloakarbejde siden 2010. Vi udfører også totalentreprise på området, så vi står for projektet fra start til slut. På den måde slipper du for at have flere forskellige kontaktpersoner undervejs i forløbet, og i stedet for har du kun én kontaktperson. Vi tilbyder naturligvis totalentreprise til en ganske fordelagtig pris.


Kontakt vores kloakmester og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om TV inspektion eller hvordan vores kloakmester ellers kan hjælpe dig, så kontakt os endelig. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 46 13 46 96, eller du kan skrive til vores e-mail merkurvvs@merkurvvs.dk, så vender vi straks tilbage. Vi glæder os til at høre fra dig!​

Har du spørgsmål?​

Indhent et uforpligtende tilbud på VVS-ydelser eller kloakservice - kontakt os i dag!

Tre grunde til at vælge Merkur VVS

Autoriseret kloakmester

​Merkur VVS ApS er autoriseret inden for VVS og kloak og har eksisteret siden år 2000. Merkur VVS er en virksomhed med mange års erfaring indenfor fagene. Vi løser både store og små opgaver i private hjem og på arbejdspladser.

Vi tilbyder en lang række VVS-ydelser

Indenfor VVS udfører vi lige fra vedligeholdelse af centralvarmeanlæg til opsætning af radiatorer, fra reparation af rørsystemer, udlægning af gulvvarme, til udskiftning af vandhaner, m.m.

Totalløsninger inden for VVS og kloak

Vi tilbyder også totalløsninger ved f.eks. anlæg og byggeri. Kunden behøver ikke bekymre sig om kontakt til forskellige håndværkere og faggrupper.

​Landsdækkende garanti
​på VVS-arbejde

​Som medlem af TEKNIQ får du en betryggende sikkerhed og garanti for det VVS-arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, som dækker udgifter op til kr. 150.000 kr.​

Professionel VVS-installatør

Merkur VVS tilbyder en bred vifte af VVS-opgaver og totalentrepriser hertil. Vi sørger for en grundig rådgivning hele vejen. Fra planlægningen af arbejdsgange til valget af materialer. Kontakt os i dag og hør meget mere.

Merkur VVS ApS   •   Salbjergvej 13, 4622 Havdrup   •   CVR: 25162994

Ring for et godt tilbud: 46 13 46 96   •   E-mail: merkurvvs@merkurvvs.dk